Lazac a la Gérard Depardieu
Szerző:
Recept: 5p, Stílus: 5p, Szavazatok száma: 1db
Cimkék: Főétel
Elkészítéséhez szükséges idő: 30 perc Nehézségi fok: 3
Hozzávalók fő részére

Nagyításhoz klikk a képre!
2 szelet lazac filé
1 dl szójaszósz
2 evőkanál olívaolaj
1 dl víz
1 teáskanál barna cukor
Egy főre jutó tápanyagbevitel:
Energia: 302.2kcal Fehérje: 10g Zsír: 22g Szénhidrát: 7.5g
Recepthez kapcsolódó történetem...
Megfoghatatlan az a varázs, amellyel az egyik legismertebb francia színész a bűvkörébe vonja azt, aki leül vele szemben. Gérard Depardieu közel a hatvanhoz is az élet és a hivatás megszállottja.

Hogyan készítsd el...
Előkészítés: Tedd az alapanyagokat egy teflon serpenyőbe, a halat kivéve. Lassú tűzön kevergesd amíg a cikor el nem kezd olvadni és az egész olyan szószos alakot ölt. Öntsd a szószt a lazacra és hagy hűtőben pácolódni 2-3 óráig. Elkészítés: A pácolt lazac szeleteket tekerd vékonyal alufóliába és 220 fokos sutőben kb. 8 percig süsd.

Mit innék hozzá...

Kis behűtött Chardonnay csúszik a legjobban a karamelles lágy halfalatok után...

Ilyen körettel tálalnám...
Párolt brokkoli, hasábokra vágott sárgarépa, valamint barna rizs dukál a leginkább az ételhez.



Ha szeretnél hozzászólni, regisztrálj és jelentkezz be!