Alapanyag megnevezése...
narancs

Alapanyag mértékegységei...
dkg,kg,darab

Tápanyagadatok... (100g élelmiszerben)
energia: 41kcal fehérje: 0g zsír: 0g szénhidrát: 0g

Alapanyag leírása...
Legfontosabb téli gyümölcs- és vitaminforrásaink a narancs és a citrusfélék, melyek természetes C-vitaminja hatásosabb, mint a tablettákban adagolt. Szent-Györgyi Albert szerint azért, mert a citrusfélékben bioflavonoidokkal együtt fordul elő, és ezek jelenlétében tartósabban, fokozottabban hat. Ezek a mikrotápanyagok értékes antioxidánsok is egyben, melyek bizonyos védelmet nyújtanak a degeneratív betegségek, így a rák és a szívbetegségekkel szemben. Immunrendszert serkentő - Antioxidáns hatóanyagai - Rákmegelőző hatású - Pektin



Ha szeretnél hozzászólni, regisztrálj és jelentkezz be!