Főzőshow | Teaház | Kávészünet | Fit Zone | Fórum

Jöhet a fekete leves

 

 

Egy kis piacismeret...

-Ez egy kis eligazításul szolgál a kávészemek útvesztőjében azoknak, akik meg szeretnék találni a számukra legmegfelelőbb íz harmóniájú fajtát. ,,Jöhet a fekete leves..."

Lavazza!! A nálunk kapható kávék között természetesen egy olasz márka vezet, a Lavazza. Ez nemcsak a legdrágább, de tényleg a legjobb is. Telt íze és koffein-tartalma az olasz kávék elitjébe emelik.

 

Karakteres és erős, akár csak egy igazi magyar. Már harminc évvel ezelőtt is megdobogtatta a  kávé-szerető szíveket. Nemhiába az egyik leg-kedveltebb kávénk.

 

Magas koffeintartalma kiegyen-súlyozott ízzel párosul akár tejjel, akár anélkül fogyasztja az ember. Igazi reggeli kávé.

 

Ezt a fajtát azoknak ajánlom, akik szeretik érezni az erős kávé igazi ízét. Telt és karakteres, mintha csak most pörkölték volna.

 

 

 

A Bona Vita lágysága és harmóniája a legrövidebb kávé-szünetet is ünnepivé varázsolja. :-)

 

 

Az Exclusive gondosan váloga-tott kávékeverék, a termék-család (szerintünk - a szerk.) legjobbika. Jó minőségét a hegyi kávéfarmok napsütése és dolgo-  zóinak gondossága is garantálja.

 

Exclusive Mild. Aromagazdag (Szerintem csak a csomagolás különbözteti meg az előzőtől.)

 

 

 

 

Gran Cafe. Ez a kávé azok körében kedvelt, akik a kávét a maga valójában és erejében szeretik ízlelni. Eredeti erős karakter a kávék között.

Family. Ha kell egy jó kávé. Mindig készen áll, és vár a konyhaszekrényben arra, hogy örömet okozzon, felfrissítsen.

 

 

 

Dupla. Az otthonokba viszi a kávéházak hangulatát. Az igazi kávérajongók kedvelik és érté-kelik igazán ezt az ízharmóniát.

 

 

A Gála is egy ,,cukrászdai'' kávé. Mindig jólesik belőle egy csészényi forrón, némi kis süte-ménnyel, vagy jegesen a nagy melegben.

 

 

<<vissza