Almás palacsintatorta

4 személyre

 

- 1/2 kg alma,

- fahéj,

- vaníliás cukor,

- vaj,

- tejszínhab,

- és a palacsinta

Az almát reszeld le, hintsd meg fahéjjal és cukorral, majd keverd össze és tedd félre. Ezalatt állj neki, és készítsd el a palacsintatésztát. (Hogyan?) Majd ha az is kész, nyomd ki a reszelt alma levét, és a húsát keverd a tésztába. (A leve azonnal fogyasztható és tuti biztosan 100% gyümölcstartalmú :-)

Az így elkészített tésztát palacsintasütőben vajon süsd ki, mintha csak rendes palacsinta lenne. Az elkészült példányokat tortaszerűen helyezd egymásra, és rétegenként variáld a töltelékeket közöttük. Lekváros, kakaós, diós, vaníliapudingos stb. Ki mit szeret.

A végén jöhet a díszítés, egy kis tejszínhab, egy kis gyümölcs, és olyan lesz, mintha csak most hozták volna a cukrászdából.