Megjegyzés:
Mennyiséget nem írok a töltelékhez. Az a fontos, hogy arányosan legyen benne
minden hozzávalóból.
Készíts sűrű masszát a lisztből vízzel, mintha csak
galuskatésztát csinálnál tojás nélkül, de azért legyen egy picit hígabb.
Keverd el csomómentesen. Öntsd bele az összes felvágott zöldséget (fontos,
hogy elég vékonyak legyenek, mert különben nem fognak átsülni.) Ezután már csak egy
teflon palacsintasütő kell és egy pici olaj. Mintha palacsintát készítenél, úgy
süsd ki.
Csinálj kétféle szószt:
csípőset és simát. A
szójaszószba keverj egy kis fűszerpaprikát és egy pici ecetet. A csípősbe
pedig rakj chilit is.
Frissen kisütve, félbehajtva tálald, külön
tálkákban a kétféle szósszal.